Actualitate

Primul copil din România care a fost diagnosticat cu Sindromul Kawasaki. Băiatul este internat în stare gravă

Un copil de 8 ani este infectat cu coronavirus. Este primul copil din România care se află în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus, și primul diagnosticat cu Sindromul Kawasaki.

primul-copil-din-romania-care-a-fost-diagnosticat-cu-sindromul-kawasaki-baiatul-este-internat-in-stare-grava primul-copil-din-romania-care-a-fost-diagnosticat-cu-sindromul-kawasaki-baiatul-este-internat-in-stare-grava

 

 


Un băiat de 8 ani este infectat cu noul coronavirus și este este internat în stare gravă în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Gomoiu din București, potrivit hotnews.ro.

Copilul a fost diagnosticat cu Sindromul Kawasaki, o afecțiune asociată copiilor infectați cu coronavirus. Medicii spun că starea băiatului este stabilă, însă plămânii sunt foarte afectați.


Simptomele au apărut în weekend, când copilul a început să facă febră și să se simtă slăbit. Băiatul a fost internat inițial la Spitalul din Buzău, dar starea lui s-a agravat, moment în care a fost transferat la o unitate medicală din București.

CITEȘTE ȘI:


Copiii infectați cu COVID-19 vor fi transportați la o secție specială a Spitalului de Boli Infecțioase

 

Se renunță la regula măștii în sala de clasă, la fel ca în alte țări?

Ultimele Stiri
abonare newsletter