Actualitate

Sfatul pe care toți românii îl ignoră! Ce trebuie să faci în fiecare dimineața pentru sănătatea ta

Mii de români ignoră ani la rând probleme de sănătate, dar și stilul de viață sănătos, iar acest lucru se vede cel mai bine la bătrânețe.

Ce trebuie să faci dimineață pentru sănătatea ta Ce trebuie să faci dimineață pentru sănătatea ta

 

 


Medicii și nutriționiștii transmit tot felul de recomandări, însă ele sunt ignorate complet de românii care sunt prinși cu tot felul de probleme, mai puțin cele legate de propria sănătate.

 


Una dintre cele mai importante recomandări făcute de specialiști este legată de consumul unui pahar de apă la prima oră a dimineții. În momentul în care ne trezim este obligatoriu să bem un pahar cu apă, indiferent dacă există sau nu senzația de sete.

Acest obicei japonez a dat roade în ultimii ani și  a devenit o recomandare a medicilor după lungi analize. Terapia cu apă a prins tot mai mult teren, iar paharul cu apă pe stomacul gol a devenit o indicaţie medicală. Organismul nostru are nevoie în anumite momente de aproximativ 250 ml de apă, iar cel mai important este să bem la prima ora a dimineții înainte de orice activitate.


Un pahar cu apă dimineața poate aduce beneficii incredibile

În urma studiilor efectuate  s-a descoperit că 1-4 pahar cu apă dimineaţa imediat după trezire asigură o vindecare/ameliorare sigură pentru afecţiuni şi tulburări ca: durerea de cap prin deshidratare sau pe fond vascular; astmul bronsic; obezitate; hemoroizi; previne tulburările digestive precum diareea sau voma, dar ameliorează totodată şi simptomele în caz de diaree şi vomă; răceala; palpitaţii; pietre la rinichi; cistită, ficatul obosit, tulburări de vedere; gastrita; artrita; diabet; afecţiuni genitale; piele uscată sau care se descuamează uşor etc.

Ce beneficii aduce un pahar cu apă consumat dimineața pe stomacul gol

- Detoxifică colonul şi scade aciditatea gastrică de peste noapte.


- Purifică sângele şi accelerează metabolismul.

- Îmbunătăţeşte activitatea musculară şi echilibrul limfei în organism.


- Ajută in eliminarea surplusului de kilograme!

- 4 pahare cu apă în fiecare dimineaţă poate duce la accelerarea metabolismului cu 40% pentru primele ore ale zilei.

- Luminează tenul. Apa ajută în purificarea sângelui, ceea ce se observă şi la nivelul pielii. Tenul devine mai tânăr, mai luminos.

Apa este un lichid pentru a putea trăi, iar beneficiile apei sunt importante pentru a ne menține sănătoși. Întreg organismul nostru are nevoie de apă pentru a funcționa la capacitate maximă și pentru a fi sănătos. Chiar dacă tenația sucurilor este mare, apa rămâne principalul lichid pe care trebuie să îl consumăm zilnic.

Conform specialiștilor, e bine să consumăm minim 2 litri de lichide pe zi, iar vara cantitatea poate crește și mai mult.

Ultimele Stiri
abonare newsletter