Actualitate

Femeia care și-a maltratat fetița de 5 ani pentru a-i face pe plac iubitului a fost reținută de polițiști. VIDEO

Zoica, femeia care și-a maltratat fetița de 5 ani pentru a-i face pe plac iubitului a fost reținută de polițiști.

Femeia care și-a maltratat fetița de 5 ani Femeia care și-a maltratat fetița de 5 ani

 

 


Zoica L. se prezintă pe rețele de socializare drept „sinceră mamă iubitoare”. Femeia și-a trezit fetița de 5 ani din somn cu lovituri și trăgând-o de păr. Ea a filmat toată scena și i-a trimis-o iubitului său, căruia i-ar plăcea, potrivit celor care cunosc situația, să vadă cum reacționează un copilaș trezit în bătaie. VEZI AICI VIDEO CU BĂTAIA

 


Videoclipurile care surprind scenele de groază au fost trimise noaptea trecută mai multor oameni din mass-media, de către o persoană care o cunoaște personal pe Zoica L. Ea  le-a mărturisit jurnaliștilor PressHub că polițiștii „au fost sesizați de foarte multe ori și au lăsat-o înapoi cu copilul acasă. Persoana care este mai apropiată de acest caz susține că a încercat în nenumărate rânduri să facă ceva și nicio autoritate nu este interesată… Și sincer vă spun, sunt 100% convinsă că așa este. Protecția Copilului la noi în țară este degeaba!”

Surse apropiate de caz spun că Zoica filma momentele în care își umilea și bătea copila de 5 ani pentru a satisface plăcerile iubitului.


„E o fetiță de la noi, de unde locuim, în vârstă de 5 ani, este abuzată de mama și de bunica ei, iar videoclipurile sunt trimise unui psihopat cu care trăiește mama. Nici poliția, nici protecția copilului nu sunt interesați de acest caz…”, susține o vecină a femeii.

Unul dintre motivele importante care a determinat poliția să se implice în cazul fetiței a fost mediatizarea masivă a subiectului pe rețelele de socializare.


„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC”, se arată în comunicatul Poliției.

În prezent, fetița se află în custodia Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea. Mama acesteia a fost reţinută şi audiată.


CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe un loc de parcare în Florești. Două femei S-AU PĂRUIT la propriu în fața unui coafor, sub ochii unui copil! - VIDEO EXCLUSIV

 

Protest în prima zi de școală la Ministerul Educației. Elevii ies în stradă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter