Actualitate

Bătaie pe un loc de parcare în Florești. Două femei S-AU PĂRUIT la propriu în fața unui coafor, sub ochii unui copil! - VIDEO EXCLUSIV

O femeie din Florești a fost bătută în parcarea unui salon de înfrumusețare.

 

 


Scenă incredibilă pe strada Avram Iancu din Florești. Joi, 3 septembrie, o tânără a fost bătută de proprietara unui salon de cosmetică pentru că a îndrăznit să-i ceară unei cliente să își mute mașina de pe locul ei de parcare.

 


„Pe 3 septembrie, în jurul orei 13:45, am venit acasă pentru puțin timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o mașină de Sălaj. Am pus poza cu mașina pe grupul blocului, în ideea că poate se sesizează cineva și o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat. Ulterior am intrat în salon și am întrebat politicos dacă știu ceva despre mașina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea”, a declarat victima pentru Monitorul de Cluj.

Patroana salonului a împărțit pumni sub ochii fiicei sale de 4 ani

Patroana salonului nu a ținut cont că este însoțită de fiica ei și s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra victimei, chiar în stradă.


„După mai multe discuții contradictorii între noi, ceea ce era de așteptat, am fost amenințată și, într-un final, bătută. Ea a dedus că am jignit-o pe fetița ei, dar eu doar i-am atras atenția că nu se face așa ceva în prezența unui minor”, a povestit victima.

Victima și-a scos certificat medico-legal și urmează să depună plângere penală

Femeia s-a ales cu un ochi vânăt, o buză spartă și mai multe zgârieturi la nivelul feței, motiv pentru care a decis să prezinte la un medic pentru îngrijiri.


„Mi-am scos acte medico-legale și voi continua investigațiile medicale. Incidentul mi-a provocat hemoragie oculară și a fost nevoie de intervenția medicului oftalmolog pentru a-mi anestezia ochiul total. Am vânătăi la membrele inferioare, după ce m-a lovit cu piciorul. Totul s-a petrecut chiar sub ochii fetiței ei de patru ani. Urmează să depun luni o plângere penală la procuratură”, a declarat victima.

abonare newsletter