Actualitate

HOROSCOP 9 septembrie 2020. Scorpionii se luptă cu singurătatea. Care nativi au parte de schimbări majore?

Horoscop 9 septembrie 2020. Care zodii stau prost din punct de vedere financiar și care vor să atragă atenția superiorilor.

HOROSCOP 9 septembrie 2020. Scorpionii se luptă cu singurătatea. Care nativi au parte de schimbări majore? HOROSCOP 9 septembrie 2020. Scorpionii se luptă cu singurătatea. Care nativi au parte de schimbări majore?

 

 


Horoscop 9 septembrie 2020. Ce se întâmplă azi cu nativii? Mari realizări la orizont.

Berbec


O mare realizare se anunță la orizont. Ideile tale sunt pe placul șefilor, iar acest lucru te ambiționează să le cânți superiorilor tăi în strună, în speranța că vei primi o mărire de salariu pentru eforturile depuse.

Horoscop 9 septembrie 2020. Taur

Ai mare nevoie de odihnă, perioadă în care să îți regândești viitorul și orizonturile. Modul incert în care privești lucrurile îți accentuează oboseala. Nu ar trebui să ai motive de îngrijorare cu privire la ce s va întâmpla, mai ales acum că ai alături o persoană specială care să-ți poarte de grijă.


Gemeni

Ar trebui să încetezi să ceri sfaturi și să te bazezi mai mult pe intuiția proprie. Ești în căutare de unele soluții ingenioase, iar acest lucru te face să fii nesigur cu privire la deciziile tale. Încetează să mai ceri aprobarea altora și ia-ți propriile decizii.


Rac

Resimt puternic nostalgia unei vechi relații, dar nu va dura mult până să realizezi că acest sentiment nu este de durată, ci de moment. Când mai ai astfel de momente, trebuie să îți amintești de ce ai încheiat relația cu acea persoană, iar așa te vei simți mult mai bine.


Leu

Vorbele tale tăioase îi afectează pe cei din jurul tău azi, mai ales pe membrii familiei. Nu vor fi pe placul tuturor acele adevăruri rostite de tine, însă vor avea rolul de a trezi conștiința celor din jur și de a-i face mai atenți în anumite situații și probleme pe care le au.

Horoscop 9 septembrie 2020. Fecioară

Vei avea parte de unele clipe tensionate, iar totul se va putea rezolva doar dacă ei se comportă cu diplomație. Ține minte că există școli în care nu merită deloc să te implici, mai ales în cazul în care există șanse să înrăutățești lucrurile.

Balanță

Te afli într-o situație fără precedent, deoarece există șanse să te îndrăgostești pe loc de o persoană misterioasă din viața ta. Nu lăsa lucrurile să meargă de la sine, dacă simți că ar putea fi ceva la mijloc, preia frâiele și fă tu primul pas. Nu lăsa acea persoană să-ți scape printre degete.

Horoscop 9 septembrie 2020. Scorpion

Te simți copleșit de sentimentele de gelozie care te-au acaparat în ultimul timp. Ar fi o ocazie bună să încerci să rezolvi aceste probleme și nelămuriri cu persoana iubită, pentru a evita să o îndepărtezi de lângă tine. Nu vrei ca relația voastră să se încheie, de aceea trebuie să faci un compromis și să vorbești deschis despre ceea ce te frământă.

Săgetător

S-ar putea să devii detectiv pentru o zi deoarece te simți mințit. Nu ești genul de persoană care să lase un adevăr să-i scape. Vei încerca să afli dacă într-adevăr ești mințit, dar și care sunt scopurile celor care se folosesc de minciună și ce vor să dobândească prin acest truc.

Capricorn

Asociezi iubirea cu o luptă sau un război și vei reuși să pui pe jar mai multe persoane, folosindu-te de sentimentele pe care le au ei pentru tine. Spre seară lucrurile vor reveni la normal, atât pentru tine, cât și pentru ei.

Vărsător

Vrei să faci o schimbare în ceea ce privește activitățile tale de zi cu zi și să începi, de ce nu, o activitate cu totul nou, pe care nu ai mai încercat-o până acum. Nu este exclus să urmezi câteva cursuri artistice sau să stabilești o întâlnire de acest fel cu un grup de oameni pasionați de interese comune.

Horoscop 9 septembrie 2020. Pești

Te simți entuziasmat cu privire la o vizită importantă. Poate fi vorba de un partener de afaceri sau o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de mult. Vei trata momentul cu multă grijă și atenție pentru a marca aceste clipe speciale.

CITEȘTE ȘI:

Care este cea mai valoroasă stradă din Cluj și cât costă?
 

 

După garaje, a venit rândul centralelor termice la DEMOLARE. În loc, va fi amenajat un PARC DE JOACĂ, în Mănăștur

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter