Actualitate

COD PORTOCALIU: Ploi torențiale și furtuni violente în zona de munte a județului Cluj

De sâmbătă, 15 august, și până duminică, 16 august, la ora 6:00, va fi cod portocaliu în mai multe județe din țară și în zona de munte a județului Cluj.

COD PORTOCALIU: Ploi torențiale și furtuni violente în zona de munte a județului Cluj COD PORTOCALIU: Ploi torențiale și furtuni violente în zona de munte a județului Cluj

 

 


În intervalul menționat, în sudul Banatului, sud-estul Transilvaniei, nordul Olteniei, precum și în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor depăși 30-40 l/mp și, pe arii restrânse, 50-70 l/mp, informează ANM.

Vremea la Cluj

Sâmbătă, la Cluj, există mari șanse de ploi, începând cu ora 13, urmând ca la ora 15 să aibă loc averse și furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile nu vor scădea sub 20 de grade Celsius în acest interval.


Aversele vor dura până la ora 23, când cerul va fi în continuare acoperit de nori și abia după miezul nopții, temperaturile vor începe să scadă sub 20 de grade Celsius.

Citește și:


FOTO. Accident grav lângă Dej. Un bărbat a decedat, iar o femeie și trei copii au ajuns la spital

 

HOROSCOP 15 august 2020. Vești bune și vești rele pentru zodii. Care zodie riscă să-și piardă relația? Ce se va întâmpla cu Capricornii și Taurii?

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter