Actualitate

FOTO. Accident grav lângă Dej. Un bărbat a decedat, iar o femeie și trei copii au ajuns la spital

A avut loc un accident grav, noaptea trecută, lângă Dej. Un autoturism condus de un bărbat din Baia Mare a intrat în coliziune cu un tânăr clujean.

FOTO. Accident grav lângă Dej. Un bărbat a decedat, iar o femeie și trei copii au ajuns la spital FOTO. Accident grav lângă Dej. Un bărbat a decedat, iar o femeie și trei copii au ajuns la spital

 

Conform autorităților, bărbatul din Baia-Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Cluj, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care ar fi fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă și care era condus de un bărbat de 27 de ani, din Petreștii de Jos, județul Cluj, scrie observatorbn.ro


Bărbatul a decedat

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat cinci victime, printre care șoferul mașinii, încarcerat, în stop cardiorespirator.

Celelalte patru victime, o femeie de 45 de ani și trei fetițe de 3, 14 și 17 ani, au fost găsite în afara autoturismului, scoase de către ceilalți participanți la trafic, până la sosirea echiajelor de Intervenție.


Conducătorul auto a fost scos de pompierii beclenari și au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate, bărbatul nu s-a trezit și a fost declarat decedat la locul accidentului.

Femeia și fetița de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar celelalte două fete au fost transportate la UPU SMURD Bistrița. Starea fetei de 17 ani s-a agravat în timpul transportului, astfel că echipajul a fost nevoit să o intubeze.


Citește și:

FOTO. Un INCENDIU a avut loc noaptea trecută. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră

 


ACCIDENT în Florești! Victimele au fost transportate la spital

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter