Actualitate

HOROSCOP 15 august 2020. Vești bune și vești rele pentru zodii. Care zodie riscă să-și piardă relația? Ce se va întâmpla cu Capricornii și Taurii?

Horoscop 15 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Vești bune și vești rele pentru zodii. Care zodie riscă să-și piardă relația? Ce se va întâmpla cu Capricornii și Taurii? Peștii sunt puși pe fapte bune.

HOROSCOP 15 august 2020. Vești bune și vești rele pentru zodii. Care zodie riscă să-și piardă relația? Ce se va întâmpla cu Capricornii și Taurii? HOROSCOP 15 august 2020. Vești bune și vești rele pentru zodii. Care zodie riscă să-și piardă relația? Ce se va întâmpla cu Capricornii și Taurii?


 

Berbec

Azi este despre copiii tăi, deci este probabil să îi răsfeți printr-o zi specială, prin care să îi bucuri. Relația de cuplu va căpăta azi nuanțe în plus, pentru că vei simți că vrei să rămâi pe viață cu această persoană specială. S-ar putea să dai de unele probleme pe care le credeai rezolvate, multe care au ieșit în evidență în a doua jumătate a anului trecut.


Horoscop 15 august 2020. Taurii au o zi bună, încheiată cu probleme

Te invită cineva prin țară pe undeva și dacă ai posibilitatea te vei duce, ca să mai vezi locuri noi. Se poate să ai musafiri, o zi importantă pentru voi, o aniversare sau poate că tocmai ce ți-ai cunoscut partenerul de suflet. Liniștea sufletească îți va fi tulburată de unele probleme la care nici nu te-ai gândit.

Gemeni

O să cheltuiești niște bani pentru că vrei să le faci surprize unor persoane speciale pentru tine și să îi răsfeți. O să te bucuri de vizita cuiva, poate niște vechi prieteni și vei ajuta pe cineva aflat în dificultate să depășească aceste momente grele prin care trece. Va fi nevoie să îți regândești planurile din cauza unui factor neprevăzut care își face apariția în viața ta.


Horoscop 15 august 2020. Racii redescoperă o veche iubire

Se poate să primești un cadou, cineva te invită la o terasă și îți va face o declarație de dragoste. O revedere emoționantă va avea loc și poate vrei să refaci o căsnicie, o relație de cuplu care se pierduse de ceva vreme și astfel, vei ajunge să fii în armonie cu tine și cu partenerul de viață.

Leu

E cineva care insistă să vă vedeți și se pare că și tu simți la fel. O plecare pe malul mării ar fi ideală. Îți e dor să mergi în aer liber, unde să te descarci de toate tensiunile acumulate și să te întorci fresh, gata de noi provocări. Nu are rost să te superi pe piedicile care apar în calea carierei tale profesionale, vor trece cu bine toate.


Horoscop 15 august 2020. Nativii Fecioară își fac griji pentru viitorul lor

Un grup îți va propune o ieșire în aer liber și o să-ți placă ideea. O să cheltuiești niște bani, pentru a-i duce pe ai tăi undeva, ca să uite de muncă și să se relaxeze. Viitorul este principala ta sursă de îngrijorare, dar și un fel de refugiu pe care îl foloșești ca să fugi din realitatea care nu îți convine. Ți-ar prinde bine o noua strategie.

Balanță

Se poate să le fi de ajutor unor prieteni sau doar o prezență benefică într-un cadru restrâns, ca ă logodnă. Îți faci timp și pentru a merge la ziua cuiva, dar petreci timp cu cineva anume pentru a-i lăsa să te cunoască mai bine. Revin grijiile financiare, dar și preocupările tale despre bunăstarea pe care ți-o poți asigura pe o cale mai puțin dreaptă


Horoscop 15 august 2020. Scorpionii stau în ape tulburi

Se poate să participi la un eveniment, iar pentru tine, acel moment poate reprezenta unul de afirmare. Cineva de la drum lung se poate să vină în vizită și vă veți bucura de timpul petrecut împreună, în aer liber. Apele în cuplu se tulbură serios, dar dacă intervii în forță, nu vei face altceva decât să le tulburi și mai tare.

Săgetător

Te consulți cu niște prieteni în privința unei afaceri în care ai dori să te implici, dacă te vei gândi că ți se potrivește. Un tur de orizont să vezi ce se mai întâmplă prin oraș, ce spectacole în aer liber au loc, expoziții, ca să îți alinți privirea. Vei pune munca și sănătatea pe primul loc, doar pentru că ai ajuns să îți regândești prioritățile în viață.


Capricorn

E posibil să faci cunoștință cu cineva care va veni în viața ta și va rămâne o vreme. Este posibil să ai musafiri, dar dacă ești sătul de stat în casă, puteți ieși la o terasă, la pescuit sau chiar pe litoral. Pasiunile și plăcerile îți sunt redescoperite, odată cu schimbările din viața ta.

Vărsător

Pregătește-te să înfrunți o persoană cu care vei face echipă într-un proiect incitant. Se poate să ai un motiv de bucurie, care te va face să-ți strângi apropiații pentru a sărbători ceva măreț. Începe o perioadă de instabilitate în familie din cauza unor investiții pe care plănuiești să le faci.

Horoscop 15 august 2020. Peștii poartă grija celor dragi

E posibil să le porți de grijă celor mai în vârstă din familie, pentru că așa simți. O să fi dispus să cheltuiești niște bani cu rudele, pentru ca ei să se simtă bine, să vă destindeți împreună și să mai uitați de greutățile de zi cu zi. E o perioadă de agitație în anturaj, iar tu va trebui să menții echilibrul și să îi convingi pe apropiați să facă niște schimbări benefice în viața lor.

Citește și:

Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean Cluj

 

15 august: Ziua Marinei Române, Sfânta Maria ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter