Actualitate

Șoferul care a rupt un hidrant pe strada Dâmboviței este bun de plată

Un șofer grăbit a rupt un hidrant pe strada Dâmboviței după care a părăsit locul faptei.

VIDEO. Șoferul care a rupt un hidrant pe strada Dâmboviței este bun de plată VIDEO. Șoferul care a rupt un hidrant pe strada Dâmboviței este bun de plată

 

 


Un accident bizar s-a petrecut miercuri seară la intersecția străzilor Dâmbovița și Tribunul Vlăduțiu, atunci când un șofer a rupt un hidrant și a părăsit locul faptei.

 


În zonă s-a produs o adevărată fântână arteziană spre amuzamentul trecătorilor, dar situația este una mult mai complicată pentru autorul faptei care va trebui să plătească despăgubiri.

„Ieri seară am avut o avarie pe strada Dâmboviței după ce un hidrant subterant a fost rupt. Am intervenit de urgență pentru a opri și a remedia problema în cel mai scurt timp posibil. Urmează să săpăm și să înlocuim hidrantul respectiv. Vom constitui și parte civilă pentru a ne recupera paguba. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a produs avaria.”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Someș.


Un bărbat de 34 de ani este cel care a produs incidentul de pe strada Dâmboviței.

„La data de 12 august anul curent, în jurul orei 19.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Dâmboviţei din municipiu, un hidrant a fost rupt, iar în zona respectivă sunt pierderi însemnate de apă.
La faţa locului, poliţiştii au constatat că hidrantul ar fi fost acroşat de către conducătorul unui autoturism, care ar fi efectuat o manevră de întoarcere. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat, stabilindu-se că este un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca.
În continuare, se efectuează cercetări cu privire la stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului şi luarea măsurilor legale faţă de bărbat, conform OUG 195/2002R.”, a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

 


 

Karma! Un bărbat a dat foc vegetației, iar focul i-a cuprins Matizul, DISTRUS în totalitate

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter