Actualitate

Mai mulţi angajaţi pentru Cluj Arena SA

<p /><img src="documente/stories/10_octombrie/05_ziua/02 stadion cluj arena panorame _foto crisan sebastian_04.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Firma care administrează stadionul ar putea avea un număr total de 26 de angajaţi.

Societatea Cluj Arena SA, cea care se ocupă de administrarea noului stadion al municipiului, ar putea avea mai mulţi anagajaţi decât s-a stabilit iniţial.

Astfel, dacă la înfiinţarea societăţii s-a decis ca aceasta să aibă un număr de cinci angajaţi, consilierii judeţeni sunt puşi în şedinţa ordinară de astăzi să voteze un proiect prin care numărul total al posturilor ajunge la 26. „Iniţial, organigrama şi statul de funcţii prevedeau un număr minim de angajaţi, respectiv cinci, exclusiv directorul, urmând ca pe parcurs, în funcţie de necesităţile impuse de activitatea desfăşurată, să fie adaptată şi schema de personal”, se specifică în proiectul de hotărâre. Prin urmare, la o lună de la inaugurarea stadionului, conducerea Cluj Arena SA solicită mărirea numărului de angajaţi cu 20.


Paznici şi femei de serviciu în plus

Este vorba despre crearea în subordinea directă a directorului societăţii a compartimentului Resurse Umane cu un post de specialist resurse umane, suplimentarea numărului de angajaţi în cadrul Compartimentului Tehnic-Administrativ cu 17 posturi (un inginer instalaţii, trei funcţionari administrativi, nouă agenţi de securitate, doi paznici, un inspector de securitate şi o femeie de serviciu) şi suplimentarea numărului de angajaţi în cadrul compartimentului Financiar-Contabil cu două posturi (doi funcţionari economici). Vă reamintim că societatea comercială Cluj Arena SA are ca scop administrarea noii arene sportive, întreţinerea acesteia, valorificarea potenţialului, atragerea de venituri pentru stadion şi promovarea lui. Practic, prin aceasta se urmăreşte obţinerea de venituri din diverse activităţi, astfel încât să nu fie folosiţi bani publici pentru întreţinerea arenei sportive. La conducerea societăţii care va administra stadionul a fost numit Radu Raţiu, despre care preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a afirmat că este persoana potrivită pentru această funcţie datorită experienţei juridice, el fiindu-i până acum consilier pe probleme juridice.

abonare newsletter