Actualitate

Târgul All Xtreme vine cu concursuri pentru vizitatori

<p /><img src="documente/stories/10_octombrie/28_ziua/afis all xtreme.jpg" border="0" align="right" />Singurul eveniment din Cluj care reuneşte producători şi distribuitori de echipamente sportive de iarnă, Târgul All Xtreme ce se va desfăşura în perioada 18 – 20 noiembrie, aduce concursuri pentru vizitatori, dar şi oferte de echipamente şi destinaţii montane.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor şi este organizat de Monitorul de Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca. „Târgul va reuni branduri recunoscute în domeniu, iar comercianţii vor avea ocazia să prezinte o ofertă variată de schiuri, snowboarduri, patine, îmbrăcăminte specifică, dar şi diverse accesorii.

Vizitatorii care vor călca pragul târgului, în perioada 18-20 noiembrie, vor putea participa la concursurile sponsorizate de participanţii harnici”, a declarat Anca Deac, project manager. Ea a adăugat că premiile oferite vor fi cu siguranţă pe placul publicului. „Tot ce trebuie să facă clujenii este să vină la Casa de Cultură a Studenţilor în perioada târgului şi să completeze biletul de concurs”, a menţionat Anca Deac.

Vizitatorii vor găsi produse din diverse categorii, de la schiuri la snowboarduri, patine, săniuţe şi chiar portbagaje. În acest moment, pregătirile pentru lansarea târgului sunt pe ultima sută de metri şi este definitivată lista de participanţi.

abonare newsletter