Actualitate

7 cadouri pe care nu trebuie să le primești! Ele aduc ghinion și boli grave în viața ta

7 cadouri pe care nu trebuie să le primești! Ele aduc ghinion și boli grave în viața ta.

7 cadouri pe care nu trebuie să le primești! Ele aduc ghinion și boli grave în viața ta 7 cadouri pe care nu trebuie să le primești! Ele aduc ghinion și boli grave în viața ta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat într-un interviu amplu cât de importante sunt anumite cadouri pe care le primim de la persoanele dragi. Oferirea unui cadou este întotdeauna un gest minunat, însă în anumite cazuri el poate avea efecte negative neașteptate.

„Oamenii s-au obișnuit să ducă cadouri persoanelor dragi, însă ele pot aduce și necazuri.. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli", a spu Lidia Fecioru.


Care sunt cele 7 cadouri pe care nu trebuie să le primești

Un prim obiect pe care nu e bine să îl primești este ceasul. Un ceas poate să prevestească o despărțire de cineva drag, fiind un prim avertisment pe care trebuie să îl luăm în seamă.

Florile galbene pe care le primește o femeie indică un alt semn al unei posibile despărțiri în viitor. Ele sunt talismanul geloziei și aducătoare de probleme în viața de cuplu.


Ce trebuie să faci dacă primești cadou un cuțit

Lidia Fecioru a explicat ce trebuie să facem dacă primim un cuțit drept cadou:„este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi". Un cuțit vă poate tăia soarta, iar despărțirea de cei dragi este tot mai aproape.

Oglinda dăruită unei alte femei poate fura strălucirea, energia și frumusețea. Femeile care primesc un astfel de cadou trebuie să fie mult mai atente la modul în care vor arăta în următoarea perioadă.


Vasele și farfuriile trasmit mai departe durerea dintr-o familie. Dacă dai mai departe un set de vase și farfurii riști să transmiți involuntar problemele familiei tale către prieteni.

Ce se întâmplă dacă oferi o geantă cadou

În momentul în care oferim cadou o geantă, un rucsac sau portofel este bine să avem punem bani în el: „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul", explică Lidia Fecioru.


Cine primește perle cadou trebuie să fie extrem de atent. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur", a mai adăugat specialista.

Citește și:


HOROSCOP 27 iulie-2 august 2020. Berbecul și Balanța au o săptămână grea

 

 

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter