Actualitate

HOROSCOP 27 iulie-2 august 2020. Berbecul și Balanța au o săptămână grea

Horoscop 27 iulie-2 august 2020. Astrele aduc multe schimbări pentru cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop 27 iulie-2 august 2020 Horoscop 27 iulie-2 august 2020

Horoscop 27 iulie-2 august 2020. Se anunță o săptămână grea cu foarte puține vești bune. Care sunt zodiile care au cel mai mult de suferit în perioada 27 iulie - 2 august 2020?

Berbec - pentru nativii acestei zodii urmează o săptămână stresantă, cu multe conflicte născute din senin. Sunteți recalcitrant și nu vedeți o ieșire din situația în care vă aflați. Cu toate acestea, astrele sunt de partea dumneavoastră și veți fi protejat de orice forță negativă. Nu vă faceți griji!


Taur - deși sunteți tensionat pe partea financiară, care nu vă mulțumește deloc, în această săptămână vor avea loc o sumedenie de schimbări benefice pentru care trebuie să fiți pregătit. Aceste schimbări vor avea loc pe mai multe planuri, inclusiv cel financiar.

Gemeni - cu toate că se anunță o săptămână bună pentru nativii din zodia Gemeni, plină de atenția celor din jur și de cadouri, trebuie să fiți atenți și să vă reevaluați principiile vieții, să spuneți adevărul în această perioadă și să fiți extrem de atenți la detalii.


Rac - vă simțiti blocați într-un context profesional, care este probabil să creeze conflicte, dar trebuie să știți că în această săptămână, vă arătați partea spirituală. Deși ați trecut printr-o perioadă dificilă, va urma o săptămână bună din toate punctele de vedere.

Leu - simțiti nevoia de mai multă independență, iar din această cauză vă este sfătuit să vă relaxați și să nu vă mai îngrijorați pentru sănătatea celor din jur. În această perioadă se recomandă să vă odihniți și să depășiți acele limite pe care vi le impuneți chiar și singur.


Horoscop 27 iulie-2 august 2020. Tensiuni pentru cei din zodia fecioară

Fecioară - veți avea parte de tensiuni pe care le veți găsi greu de gestionat, iar din această cauză vă este recomandat să vă relaxați și să vă adunați puterile pentru săptămâna tensionată ce va urma. S-ar putea să fiți nevoit să rezolvați unele probleme în familie și deși doriți să faceți multe lucruri bune, planurile nu ies mereu așa cum vă doriți.

Balanță - se anunță o săptămână uragan pentru această zodie. Căutați cearta în orice loc și ar fi bine să vă temperați înainte de a vă distruge relațiile cu persoanele dragi. Folosiți această perioadă pentru a vă liniști emoțiile, trăirile interioare și pentru a vă pune ordine în gânduri.


Scorpion - sunteți tensionat din cauza problemelor pe partea sentimentală, dar există conflicte și la nivel profesional. Comunicarea este cheia în rezolvarea acestor conflicte, iar dacă le veți desluși, veți avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Horoscop 27 iulie-2 august 2020. Săgetătorii vor avea o săptămână complicată

Săgetător - o săptămână grea va fi și pentru această zodie, însă veți fi nevoit să faceți față solicitărilor și stresului pentru o bună bucată de timp de acum înainte. Totuși, veți primi o veste extraordinară, care vă va marca.


Capricorn - vă simțiți stresat pe partea profesională, există anumite tensiuni, dar trebuie să schimbați tactica și să acționați diferit. Dacă ați fost prea bun, trebuie să spuneți stop oamenilor care profită de bunătatea dumneavoastră.

Vărsător - se anunță o săptămână bună, în care nativii pot cunoaște oameni noi și poate lega prietenii pe viață, însă vin unele neplăceri pe partea de familie sau relația cu partenerul de viață. Vă aflați pe o gheață subțire și nu vă este recomandat să luați decizii importante sau să schimbați modul în care acționați de fel.

Pești - nu se schimbă foarte multe pentru dumneavoastră în această săptămână. Veți intra în a doua săptămână în care aveți parte de schimbări importante în casa dumneavoastră. Totul este bine pe celelalte planuri, iar săptămâna care urmează nu vă pregătește nimic neprevăzut.

Citește și:

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

 

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodiac lor

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter