Actualitate

Au sosit primele 100 de jardiniere pentru Piața Muzeului

Campania Centrul Verde și-a propus înfrumusețarea Pieței Muzeului, iar astăzi au ajuns primele 100 de jardiniere care au fost deja împărțite celor înscriși pe listă.

Au sosit primele jardiniere pentru Piața Muzeului Au sosit primele jardiniere pentru Piața Muzeului

Clujenii au avut ocazia până în data de 20 iulie să completeze formularul de adopție pentru o jardinieră cu mușcate curgătoare, pentru a fi amplasată în geamuri și balcoane de către cei care locuiesc sau muncesc în zonă.

În total au fost puse la dispoziție 200 de jardiniere, achiziționate de la micii producători de pe Strada Potaissa. Astăzi, Centrul Verde a anunțat pe pagina de Facebook sosirea primelor 100, urmând ca săptămâna viitoare să ajungă și restul.


Cea mai frumoasă clădire de flori din Centrul Verde va fi premiată

La începutul toamnei, campania va stabili cea mai frumoasă clădire plină cu flori din Centrul Verde, iar persoanele care locuiesc sau muncesc în clădirea câștigătoare vor fi invitați la cină pe terasa lor favorită din Piața Muzeului. Juriul va hotărî clădirea câștigătoare în urma unei plimbări de două ore în zonă.

Centrul Verde este o campanie menită să transforme imaginea generală a Pieței Muzeului prin implicarea locuitorilor, care sunt încurajați să participe cu plantele preferate pentru a atrage privirile turiștilor care cutreieră zona.


Proiectul este demarat de Asociația Daisler și sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:


 

Școala online a avut un impact NEGATIV în educația copiilor

 


Pădure-parc de peste 40 de hectare, în Făget. Amfiteatru, popasuri, trasee pietonale și de biciclete

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter