Actualitate

Numărul angajaților din Primăria Cluj-Napoca, infectați cu coronavirus, a ajuns la 7

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a dezvăluit că numărul angajaților din primărie care sunt infectați cu noul coronavirus a ajuns la șapte.

Numărul angajaților din Primăria Cluj-Napoca infectați cu coronavirus a ajuns la 7 Numărul angajaților din Primăria Cluj-Napoca infectați cu coronavirus a ajuns la 7

Deputatul de Cluj și viitorul candidat la Primăria Cluj-Napoca a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că au fost confirmate noi cazuri de COVID-19 în rândul angajaților.

„Nou caz de Covid-19 confirmat la primăria Cluj-Napoca! 7 cazuri confirmate de Covid-19 la primăria Cluj-Napoca! (...) A șaptea persoană infectată cu noul coronavirus este o doamnă mai în vârstă care are și alte probleme de sănătate, lucrează la același parter, s-a testat singură, ocupă poziția de șef Serviciu Investiții în schema de organizare a Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca. Îi doresc multă sănătate. Restul, e tăcere”, a transmis Emanuel Ungureanu.


Starea de sănătate a bolnavilor de Covid-19 din Primăria Cluj-Napoca este una bună, toți cei afectați având simptome ușoare sau asimptomatici. Noile cazuri de coronavirus au ieșit la iveală după ce primăria a recomandat tuturor angajaților să se testeze în regim de urgență după primele cazuri apărute în instituția publică.


Primul caz de coronavirus a apărut după ce un angajat s-a testat în vederea plecării în concediu în străinătate. În urma anchetei epidemiologice efectuate, s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în Primăria Cluj-Napoca, întrucât angajata se afla singură în birou, celelalte două colege aflându-se în concediu de odihnă.

CITEȘTE ȘI


Numărul cazurilor de COVID-19 din Primăria Cluj-Napoca a crescut la 5

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter