Actualitate

Numărul cazurilor de COVID-19 din Primăria Cluj-Napoca a crescut la 5

Emanuel Ungureanu, deputatul USR Cluj, a dezvăluit că numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 5 în Primăria Cluj-Napoca.

Focar de infecție la Primăria Cluj-Napoca ? Numărul cazurilor de COVID-19 a urcat la 5 Focar de infecție la Primăria Cluj-Napoca ? Numărul cazurilor de COVID-19 a urcat la 5

Viitorul candidat la Primăria Cluj-Napoca a anunțat pe pagina personală de facebook că au fost confirmate noi cazuri de Covid-19 în rândul angajaților.

„Până acum 5 persoane sunt infectate.  Patru persoane sunt colegi din direcția tehnică, biroul de achiziții, investiții, direcția tehnică. După ce s-a infectat șefa de la achiziții, nu s-a făcut nicio anchetă epidemiologică. Rând pe rând, colegii de birou, s-au testat pe banii proprii, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și apoi s-au internat la Spitalul de Boli Infecțioase sau au ales izolarea la domiciliu.”, a scris Ungureanu pe facebook.


Starea de sănătate a bolnavilor de Covid-19 din Primăria Cluj-Napoca este una bună, toți cei afectați având simptome ușoare sau asimptomatici.

 


Noile cazuri de coronavirus au apărut după ce Primăria Cluj-Napoca a recomandat tuturor angajaților să se testeze în regim de urgență după primele cazuri apărute în instituția publică.


Primul caz de coronavirus din Primăria Cluj-Napoca a apărut după ce un angajat s-a testat în vederea plecării în concediu în străinătate. În urma anchetei epidemiologice efectuate s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în Primăria Cluj-Napoca întrucât angajata se afla singură în birou, celelalte două colege aflându-se în concediu de odihnă.

Citește și


 

 


Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, depistat pozitiv cu coronavirus

 

 

14 polițiști clujeni, infectați cu coronavirus. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

 

 

abonare newsletter