Actualitate

Trei adolescenți, prinși la FURAT de un polițist aflat în TIMPUL LIBER. Cum i-a surprins agentul?

Trei tineri din județul Cluj au fost prinși în flagrant la furat de un polițist aflat în timpul liber.

trei-adolescenti-prinsi-la-furat-de-un-politist-aflat-in-timpul-liber-cum-i-a-surprins-agentul trei-adolescenti-prinsi-la-furat-de-un-politist-aflat-in-timpul-liber-cum-i-a-surprins-agentul

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida cercetează trei tineri de 16, 17, respectiv 21 de ani, din comuna clujeană Apahida, prinşi în flagrant delict de către un agent de poliţie aflat în timpul liber. Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, cei în cauză, la data de 4 iunie a.c., ar fi sustras dintr-o hală aflată în comuna Apahida mai multe unelte electrice, respectiv, un motofierăstrău, o maşină de găurit, două maşini de înfiletat şi doi acumulatori.


Cum au fost prinși în flagrant tinerii la furat de polițistul aflat în timpul liber?

În timp ce se deplasau cu bicicletele, având asupra lor bunurile mai sus menţionate, aceştia au fost observaţi de către un poliţişt din cadrul Serviciului Resurse Umane a IPJ Cluj, aflat în timpul liber, care a solicitat sprijinul poliţiştilor aflaţi în serviciu şi i-a urmărit pe cei trei, până la sosirea echipajului, în zona unui pod de pe raza localităţii Apahida, unde au fost identificaţi.

La vederea poliţiştilor, tineri au încercat să se sustragă, fiind însă, imobilizaţi. Tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, în cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedesită de Codul penal.


CITEȘTE ȘI:

EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI. Adrian Lorinț, polițist: „Nu mi-e teamă, fiindcă mă protejez. Folosesc mască și mănuși”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter