Actualitate

Câte amenzi au dat polițiștii clujeni pe durata Stării de Urgență

Poliția clujeană nu a făcut abuz de amenzi, dar nici nu i-a iertat pe cei care au încălcat legea în perioada stării de urgență.

Câte amenzi au dat polițiștii clujeni pe durata Stării de Urgență Câte amenzi au dat polițiștii clujeni pe durata Stării de Urgență

În perioada 15 - 31 martie 2020, doar în Municipiul Cluj-Napoca au fost aplicate 1.713 sancţiuni contravenţionale, potrivit ordonanţelor miliare aflate în vigoare.

Polițiștii clujeni au aplicat, în perioada 1 – 14 aprilie 2020, 2.780 de sancţiuni contravenţionale, iar în intervalul 15 – 21 aprilie 2020 au fost constatate 1.004 contravenţii, conform ordonanţelor miliare în vigoare.


Cele mai multe dintre sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţe militare. Clujenii au mai fost amendați pentru  nerespectarea măsurilor de izolare/carantină, pentru fapte de natură economică şi alte contravenţii în contextul pandemiei de COVID-19.

Citește și:


Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspundere

Astfel, în perioada 15 martie – 21 aprilie pe raza municipiului Cluj-Napoca au fost aplicate 5.497 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.739.305 lei.

Pentru intervalul 21 aprilie – 15 mai, ultima etapă din Starea de Urgență nu există momentan date cetralizate.


Citește și:

Fără amenzi până luni! Poliţiştii ne pot opri, dar nu ne pot amenda

 


Descarcă AICI noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter