Actualitate

Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspundere

Românii nu mai au nevoie de declaraţie pentru deplasările în localitatea de domiciliu şi zona metropolitană pe perioada stării de alertă.

Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspundere Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspundere

Clujenii se pot deplasa în 19 comune din jurul municipiului Cluj-Napoca fără declaraţie pe propria răspundere, fiind considerată zonă metropolitană de către autorităţi.

Astfel, toţi cei care trăiesc Cluj-Napoca se pot deplasa în Aiton, Apahida, Baciu, Bonţida, Borşa, Căianu, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Floreşti, Gârbău, Gilău, Jucu, Petreştii de Jos, Tureni, Vultureni, Săvădisla, Sânpaul fără declaraţia pe propria răspundere.


Citeşte şi:

Descarcă AICI noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate

Suprafața totală a zonei metropolitane este de 1.603 de kilometri pătrați, ocupând 24% din teritoriul județului Cluj. Populația celor 20 de localități însumează 417.771 de persoane (Recensământ 2011), dintre care 324.576 locuiesc în Cluj-Napoca.


Citește și:

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă:„Masca devine obligatorie în spațiile închise. Cine are temperatura peste 37,3 nu mai intră în instituții publice”

 


Declaratie pe proprie raspundere dupa 15 mai: cand trebuie sa o avem la noi si cum se completeaza

Ultimele Stiri
abonare newsletter