Actualitate

Vești bune din spitalele clujene. Tot mai multe persoane se vindecă de COVID-19

Încă 9 persoane s-au vindecat de coronavirus la Cluj, în ultimele 24 de ore. Ei au fost externați din spitalele clujene.

Vești bune din spitalele clujene. Tot mai multe persoane se vindecă de COVID-19 Vești bune din spitalele clujene. Tot mai multe persoane se vindecă de COVID-19

Din cele 9 persoane externate în cursul zilei de ieri, 7 sunt din județul Cluj. În total, numărul celor vindecați și externați  a ajuns la 206, din care 145 sunt din județul Cluj.

În prezent, 250 de persoane se află în carantină și 311 de persoane, în autoizolare la domiciliu.


De asemenea, 219 persoane depistate pozitiv cu COVID-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca. Dintre aceștia, 14 persoane sunt internate în ATI, din care 8 persoane sunt din județul Cluj.

Până acum, la Cluj s-au înregistrat 14 decese, din care 9 pacienți decedați sunt din județul Cluj.


Amenzi de 350.000 de lei, într-o zi

868 depolițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, ISU, SAJ și operatori privați de asistență medicală de urgență au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii cu coronavirus. 685 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse.

Totodată, în ultimele 24 de ore, organele de ordine publică au aplicat 187 de amenzi, în valoare totală de 350.000 lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.


CITEȘTE ȘI

Peste 300 de noi îmbolnăviri cu coronavirus. Ridicarea restricțiilor rămâne sub semnul întrebării

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter