Electric Castle

Ne distrăm la UNTOLD și Electric Castle în 2020? „În cadrul legal actual, NU pot fi organizate!”

După ce a confirmat că anul acesta Zilele Clujului nu vor mai fi organizate, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit și despre festivalurile care au dus vestea Clujului în toată lumea.

Ne distrăm la UNTOLD și Electric Castle în 2020? „În cadrul legal actual, NU pot fi organizate!” Ne distrăm la UNTOLD și Electric Castle în 2020? „În cadrul legal actual, NU pot fi organizate!”

„Nu știm ce se va întâmpla cu UNTOLD, care oricum nu are o finanțare publică, are o finanțare privată în integralitate, dar, oricum, este un eveniment major al României, nu doar pentru Cluj. Decizia finală de anulare nu a fost luată încă, se așteaptă a doua zi după 15 mai, să vedem cum va arăta cadrul legal de activități care se pot derula”, a explicat edilul, într-o intervenție la o emisiune online.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care era programat la sfârșitul lunii mai, a fost anulat. Pentru celelalte – Electric Castle, UNTOLD, Jazz in The Park – încă nu s-a luat decizia finală cu privire la modul în care, dacă și cum vor fi organizate. Vom vedea după 15 mai cum vor arăta reglementările legale. Astăzi, evident, în cadrul actual legal, nu poate fi organizat. Astăzi. Vom vedea după 15 mai”, a completat Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Să uităm de Zilele Clujului! Relaxarea restricțiilor din 1 mai, EXCLUSĂ. Cum vor trăi clujenii în următorul an?

 


EC, Untold, Jazz in the Park, TIFF, sub semnul întrebării. Se mai țin la vară festivalurile Clujului?

 

Nunțile, INTERZISE în această vară. Vela: „Să le lăsăm mai pe toamnă”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter