Actualitate

Este sigur sexul în carantină ? Prima ţară care recomandă acest lucru, inclusiv cu amanţii

Ţările Nordice au avut o abordare diferită a pademiei de coronavirus, iar unele au plătit un preţ uriaş pentru relaxarea măsurilor.

Este sigur sexul în carantină ? Prima ţară care recomandă acest lucru, inclusiv cu amanţii Este sigur sexul în carantină ? Prima ţară care recomandă acest lucru, inclusiv cu amanţii

Soren Brostrom, directorul general al Autorităţii pentru Sănătate din Danemarca, a recomandat tuturor cetăţenilor să facă sex în ciuda restricţilor impuse de autorităţi.

„Sexul este bun, sexul este sănătos. Trebuie să facem sex, deoarece suntem ființe umane. Chiar dacă ești singur, relațiie sexuale scurte și practicate cu o persoană cunoscută nu ar trebui să fie o problemă”, a spus Directorul general al Autortiății pentru Sănătate din Danemarca.


Distanțare socială până la sex în vremea coronavirusului

Danemarca are aproape 8.000 de cazuri de infectare cu COVID-19 și puțin peste 350 de morți, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Brostrom să recomande sexul cetățenilor danezi.

„Există o interdicție împotriva adunărilor a zece sau mai multe persoane, dar aici nu este cazul. Riscul de infecție este la adunările mari. Cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social extrem de importantă în această perioadă”, a concluzionat oficialul.


Brostrom le-a recomandat danezilor să facă sex inclusiv cu amantele sau amanți, chiar dacă acest lucru aduce de la sine un contact în plus.

„Nici persoanele care au un număr mai mare de parteneri sexuali nu ar trebui să se teamă. Ca în orice contact uman există riscul de infectare, dar o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”, a completat oficialul danez.


Citește și:

Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii in functie de zodia lor

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

abonare newsletter