Actualitate

Încă 7 zboruri charter de pe Aeroportul Cluj. Trei dintre avioanele cu muncitori au decolat deja

Azi au fost programate șapte zboruri cu muncitori români, spre Germania, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Dintre acestea, trei au decolat deja, iar alte patru vor pleca până deseară.

Prefectul Clujului a declarat, pentru Monitorul de Cluj, că în total, șapte zboruri au fost programate sâmbătă de pe Aeroportul Cluj pentru a transporta muncitori sezonieri în Germania. Primele trei au decolat la orele 9:30, 10:05 și la 11:20. Orarul complet al plecărilor poate fi consultat în galeria foto.

Șase zboruri, vineri. Pasageri întorși de la check-in

În cursul zilei de vineri, șase avioane charter au decolat de pe Aeroportul Cluj, având ca destinație mai multe orașe din Germania. Câțiva pasageri nu au fost însă lăsați să urce în avioane, fiind transportați înapoi la domiciliu, din cauză că nu aveau forme legale pentru plecarea din țară.


"Ieri (vineri- n.red) au fost șase zboruri. Au fost întorși câțiva care nu aveau forme legale pentru plecare", a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean, pentru Monitorul de Cluj.

Amintim că, în urma incidentului de vineri, autoritățile au luat măsuri de distanțare a pasagerilor, formând în parcarea aerogării șiruri de pasageri așezați la distanță unul de altul.


Citește și 

FOTO - 6 zboruri charter spre Germania pleacă astăzi de la Cluj. PASAGERII AȘTEAPTĂ ÎN ORDINE , la distanță unii de alții, în parcarea Aeroportului.

 


Sute de oameni, ÎNGHESUIȚI UNUL ÎN ALTUL la Aeroportul Cluj, în plină epidemie de coronavirus.

 

abonare newsletter