Actualitate

Preot din județul Cluj, confirmat cu COVID-19

Un preot care slujește la o biserică din municipiul Dej a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acum se află în spital, sub tratament.

Preot din județul Cluj, confirmat cu COVID-19 Preot din județul Cluj, confirmat cu COVID-19

În urmă cu câteva zile, preotul a fost transportat cu ambulanța la spital, având simptome specifice infectării cu COVID-19. Ulterior, acesta a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Acum, slujitorul Domnului se află în spital, la Cluj-Napoca, sub tratament, în stare bună.


Două persoane care lucrează alături de el în biserică se află în autoizolare la domiciliu.

„În urma unui consult medical făcut la cerere, Părintele Ioan Câmpean, slujitor al Parohiei Dej III, a fost confirmat ca fiind infectat cu noul virus. În prezent, părintele este internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, fiind sub tratament și nu manifestă simptome severe de boală. Părintele a săvârșit ultima Sfantă Liturghie, în Biserica parohiei, doar cu cântărețul și paraclisierul, aceștia fiind în izolare la domiciliu; momentan nu au simptome. Biserica a fost închisă și urmează ca cei de la Direcția de Sănătate Publică să aplice protocolul care se impune în această situație. Prin rugăciune suntem alături de Părintele Ioan și de toți cei care trec prin aceste încercări”, a transmis preotul Ioan Buftea, Protopop al Protopopiatului Ortodox Român Dej, potrivit Dej24.


Citește și:

ALARMANT! Zeci de clujeni s-au împărtăşit cu ACEEAȘI LINGURĂ în centrul oraşului

Ce spune Mitropolia Clujului despre împărtășania în timpul epidemiei de COVID-19?

Preoții care au împărtășit clujenii cu aceeași linguriță, chemați în instanță: „INCALIFICABIL!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter