Actualitate

Atenție clujeni! Vine căldura, încep lucrările prin oraș

Vremea bună a permis reluarea lucrărilor pe mai multe șantiere din Cluj-Napoca.

Lucrari reabilitare Lucrari reabilitare

Între cele mai importante lucrări care au fost reluate în ultima perioadă sunt modernizarea străzilor Bună Ziua, Regele Ferdinand și Molnar Piuariu, respectiv la cele patru parkinguri din Mănăștur și Hașdeu.

De asemenea, va continua și amenajarea parcului de un hectar din cartierul Între Lacuri și reabilitarea Turnului Pompierilor.


Vor reîncepe lucrările și la podul Fabricii, în timp ce la podul Porțelanului se așteaptă încă soluția tehnică pentru continuarea proietcului. În paralel se efectuează și alte tipuri de intervenții.

„Lucrăm și la alte străzi, cum ar fi Sitarilor sau strada Cucului sau strada Liviu Rusu. Acestea sunt străzi care sunt nemodernizate, sunt din piatră și vom reface îmbrăcămintea, tot din piatră. De asemenea, lucrăm și la câteva trotuare, cum ar fi în cele din zona Pasteur sau reparații la scări. În paralel lucrăm și la acel proiect care prevede modernizarea a 25 de străzi, în funcție de cum reușim să le cadastrăm. Sunt câteva la care suntem în faza avansată de obținere a autorizațiile de construcție”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea.


Între lucrările care vor demara în perioada următoare se numără asfaltarea a aproape un kilometru din Valea Fânațelor, aflată în curs de pietruire, respectiv amenajarea parcului de peste 20 de hectare denumit Pădurea Clujenilor, de la capătul Bulevardului Muncii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter