Actualitate

Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea are nevoie de sprijin. Mesajul mamei!

Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” și Opera Națională Română din Cluj-Napoca au demarat o campanie umanitară pentru susținerea lui Samuel Barani, fratele lui Filip Barani, tânărul bistrițean mort în accidentul teribil de pe strada Horea.

Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea are nevoie de sprijin. Mesajul mamei din spital Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea are nevoie de sprijin. Mesajul mamei din spital

Samuel Barani este masterand la Academie și, din 2016, membru al Corului Operei Române din Cluj-Napoca. Tânărul trece prin clipe extrem de grele după ce fratele lui, Filip, a murit în groaznicul accident de pe strada Horea, iar părinții lui au fost grav răniți.

„Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca. Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează!”, se arată într-un mesaj al Academiei.


„Susținem inițiativa Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca și suntem alături de colegul nostru, Sami Barani, în aceste momente dificile. Vă încurajăm să sprijiniți această familie greu încercată cu o donație!”, au scris și reprezentanții Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Samuel Barani și-a început pregătirea muzicală la 17 ani, clarinet şi pian, apoi şi-a continuat studiile la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa – secţia canto clasic. Sami a câștigat ediția a 52-a a Festivalului „Crizantema de Aur” (2019), la prima participare într-un festival naţional. Samuel Barani a împlinit 25 de ani tocmai duminică, în ziua fatidică pentru familia sa!


Mama tânărului mort, mesaj sfâșietor pentru mame

Părinții tânărului mort în accidentul de pe strada Horea sunt internați în stare gravă la spital. Fiecare are câte ceva fisurat sau rupt, bazinul, picioarele și mâinile, iar umerii le-au sărit de la loc, scrie timponline.ro. Pe umerii lui Samuel Barani atârnă acum obligația să-și îngrijească părinții și să își înmormânteze fratele mort nevinovat.

Potrivit unor apropiați care i-au vizitat pe cei doi în spital, pe soții Barani îi mai așteaptă o perioadă foarte lungă pe patul de spital. Viorica Barani, mama lui Filip și a lui Samuel, a transmis următorul mesaj de pe patul de spital: „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor!”.


CITEȘTE ȘI: Accident Horea. Un poliţist a sunat primul la 112 şi a fugit după tânărul care a provocat dezastrul

Ultimele Stiri
abonare newsletter