monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Care este starea supraviețuitorilor din ACCIDENTUL MORTAL de pe strada Horea

Un accident grav de circulație a avut loc duminică seara pe strada Horea din Cluj-Napoca. Un tânăr a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite.

Cele patru persoane, care au fost rănite în urma impactului violent dintre cele două mașini, au fost transportate la UPU Cluj-Napoca. Iată care este starea răniților, luni dimineața, potrivit unei informări transmisă de Spitalul Clinic Județean Cluj-Napoca:

Pacientul în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticat cu: STEMI infero-posterior, luxație șold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare, TCC, escoriații mâna dreapta. escoriații gambe bilateral. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru
tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacienta în vârstă de 50 de ani a fost diagnosticată cu: Politraumatism prin accident rutier, TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan, traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral, fractură cominutivă cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga, fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta, disjuncție simfiza pubiană, fractură aripă sacrată bilateral, fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng, fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi.

Pacientul în vârstă de 21 de ani a fost diagnosticat cu TCC minor grad 0, escoriații frontale, contuzie radiocarpiană stângă, contuzie toracică. În prezent, se află internat la Clinica de Ortopedie.

Pacientul în vârstă de 28 de ani a diagnosticat cu: TCC minor grad 0.Traumatism toracic, traumatism, mâna stângă cu fractură cominutivă metacarp ll, traumatism picior drept, fractură haluce drept. În prezent, este internată în Clinica de Ortopedie.

Citește și: Accident grav pe strada Horea. Un tânăr de 22 de ani a murit NEVINOVAT

Citește și: Dezastru pe strada Horea. Accident rutier grav! Un şofer băut a intrat pe contrasens. Maşina i-a luat foc, el a fugit de la faţa locului