Actualitate

„Sales Academy” îşi aşteaptă studenţii

<p />Sub sloganul “Learn it, love it, sell it”, APS Sales Academy este un program ce îşi propune să atragă şi să investească în persoane ambiţioase şi entuziaste, care îşi doresc o carieră în domeniul vânzărilor.

Proiectul se adresează studenţilor şi tinerilor absolvenţi oferindu-le o oportunitate excelentă de învăţare şi dezvoltare profesională, reprezentând totodată calea ideală atât pentru startul cât şi pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniul vânzărilor.

“Proiectul se va desfăşura în trei etape pe parcursul a cinci săptămâni conţinând traininguri şi workshopuri de vânzări, aprofundarea vânzării în domeniul telecom, iar în final experienţa practică alături de consultanţii de vânzări APS. La sfarşitul acestor etape, participanţilor care se vor afirma li se va oferi oportunitatea de a se alătura echipei vânzări a companiei Active Power Solutions” afirmă organizatorii evenimentului.


Sales Academy va începe din 1 noiembrie, iar cei care doresc să se înscrie pot trimite CV-ul la adresa cariere@aps.ro cu subiectul „Sales Academy” pana la data de 23 octombrie. Experienţa în domeniu nu este necesară.

abonare newsletter