Actualitate

Primii 10 DJ ai lumii au urcat pe scena UNTOLD de la Cluj-Napoca! Cine este numărul 1?

Publicația DJ Mag a dezvăluit Topul 2019 al celor mai buni 100 DJ din lume. Martin Garrix, unul dintre cei mai așteptați artiști la UNTOLD 2019 va oferi imnul oficial al UEFA EURO 2020.

Cea mai mare publicație de specialitate din lume, DJ MAG a dat publicității, sâmbătă seara, la Amsterdam Dance Event, TOP 100 cei mai buni DJ ai lumii. Topul s-a făcut în urma voturilor date de fanii din întreaga lume. Dimitri Vegas & Like Mike au fost desemnați cei mai buni DJ din lume. Ei sunt urmați în top 10 de către Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack și Steve Aoki. Astfel, UNTOLD își dovedește încă o dată amploarea sa internațională, primii 10 DJ din topul mondial fiind prezenți în cei cinci ani, pe scena principală a festivalului UNTOLD!

Dimitri Vegas&Like Mike, nr 1 în TOP 100 DJ MAG, au fost prezenți la fiecare ediție UNTOLD. Cei doi frați se află în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD și sunt așteptați în fiecare an, și recunoscuți pentru tradiționalul crowd control pe care îl fac cu zecile de mii de fani din stadionul Cluj Arena.


Martin Garrix, care a deținut timp de trei ani la rând titlul de cel mai bun DJ din lume, a urcat pe scena principală UNTOLD. În fiecare an în care a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume. Martin Garrix a mai anunțat, la Amsterdam, că va fi artistul care va compune imnul oficial al EURO 2020. Acesta va fi prezent, în data de 30 noiembrie, la București, la tragerea la sorți pentru turneul final.

David Guetta a fost prezent la prima și la a cincea ediție a festivalului UNTOLD și de fiecare dată și-a surprins fanii cu show-uri impresionante.


Armin van Buuren ocupă locul 4 în TOP 100 DJ MAG, dar locul 1 în sufletele fanilor festivalului UNTOLD. Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului UNTOLD din acest an, este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe rețeaua de socializare Facebook.

Și Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack și Steve Aoki au urcat pe scena principală a festivalului UNTOLD. Așa se face că primii 10 dj din TOP 100 DJ MAG au fost prezenți la Cluj-Napoca și au oferit experiențe muzicale unice sutelor de mii de fani.


CITEȘTE ȘI: Boc a tras cortina peste UNTOLD 2019: „Faima bună a Clujului trece granițele Europei!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter