Actualitate

Nasra, tiradă inedită în fața clujenilor din Mărișel: „Ar trebui să ne fie rușine și să ne dăm toți demisia!”

De mai bine de trei ani, social-democrații clujeni susțin că doresc normalitate pentru zona de munte a Clujului.

Nasra, tiradă inedită în fața clujenilor din Mărișel: „Să ne fie rușine și să ne dăm toți demisia!” Nasra, tiradă inedită în fața clujenilor din Mărișel: „Să ne fie rușine și să ne dăm toți demisia!”

Normalitate înseamnă un drum județean decent, transmit liderii PSD Cluj, mai precis modernizarea și reabilitarea DJ 107P, drumul care face legătura între Gilău – Someșul Rece – Mărișel – DN 1R. „Vine iarna și drumul e dezastru”, se arată într-un mesaj al președintelui PSD Cluj, Horia Nasra, care susține că „șefii de la județ vor veni la oameni după voturi”. „Rușine să-i fie conducerii Consiliului Județean Cluj!”, afirmă deputatul.

„Astăzi (n.red. duminică), executivul instituţiei a fugit din nou de clujenii din Mărişel. Marii «bărbaţi de stat» ai judeţului se ascund în birourile de pe Dorobanţilor şi de acolo le promit din nou clujenilor că «reabilitarea tronsonului X începe în data de...». Nu, timpul nu mai are răbdare, plecaţi toţi acasă, demisionaţi dacă aveţi onoare domnilor Tişe, Vákár şi Mânzat!”, mai transmite Horia Nasra.


Aflat în straie populare la Zilele Muntelui din Mărișel, deputatul PSD de Cluj a lansat un atac frontal la forul județean, doi dintre consilierii județeni fiind prezenți alături de el pe scena evenimentului. Acesta a mai spus că, în condițiile în care până în luna noiembrie a acestui an drumul județean nu va fi reabilitat, clujenii ar trebui să ceară socoteală președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pentru starea deplorabilă a drumurilor județene.

„Horea s-a dus pe jos la Viena și moțul din Mărișel coboară pe jos la Cluj, că nu avem drumuri județene. Ar trebui să ne fie rușine la toți de pe scena asta și toți să ne dăm demisia! Am aici doi consilieri județeni pe scenă, oare nu le-a fost rușine să vină la sărbătoarea asta, la Mărișel? Cum să dăm ochii cu dumnevoastră? Drumul de la Gilău la Mărișel e dezastru, drumul de la Măguri-Răcătău la Mărișel e dezastru, iar noi ne lăudăm cu ce facem în politică! Mie mi-e rușine și cobor de pe scena asta!”, a tunat Horia Nasra în fața localnicilor din Mărișel.

abonare newsletter