Actualitate

ATENȚIE celor care merg la mare: un CICLON ar putea afecta litoralul României!

Mare atenţie la litoralul românesc şi bulgăresc!, avertizează meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

ATENȚIE celor care merg la mare: un ciclon ar putea afecta litoralul României! ATENȚIE celor care merg la mare: un ciclon ar putea afecta litoralul României!

Alina Şerban, meteorolog ANM a declarat că furtuna din Grecia, din cauza căreia au murit cel puțin șapte oameni, printre care doi clujeni, o mamă și fiul ei, s-a format din cauza unui ciclon mediteranean. Acest ciclon a afectat sudul Italiei şi s-a intensificat atunci când a ajuns in nordul Greciei din cauza temperaturilor mari, de peste 35 de grade Celsius, potrivit observator.tv.

Meteorologul a precizat că ciclonul care a lovit Grecia a slăbit în intensitate, dar că, după toate probabilitățile, unul nou se va dezvolta în acest weekend, care va lovi sud-estul Europei.


„Mare atenţie la litoralul românesc şi bulgăresc! Sistemul va fi activ, dar e greu de prognozat cât va fi de intens şi în ce zone, noi estimăm că aria este largă. Nu este exclus ca în weekend şi România să fie afectată de acest sistem frontal”, avertizează meteorologul ANM.

CITEȘTE ȘI: Declarație SFÂȘIETOARE a clujeanului care și-a pierdut familia în dezastrul din Grecia


CITEȘTE ȘI: CUTREMURĂTOR Românii care au pierit în dezastrul din Grecia erau din Cluj-Napoca!

Ultimele Stiri
abonare newsletter