Actualitate

Tinerii dependenți de dializă se bucură de vacanță în Sicillia! Unul dintre ei și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia

Copiii și tinerii dependenți de dializă din România îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru” își continuă vacanța de 20 de zile în Sicillia.

Un grup numeros de tineri și copii dependenți de dializă se află în această perioadă în vacanță în Sicillia cu ajutorul Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.

"Bucurie în stare pură. Ziua fără dializă. Mare, soare, o plajă ca în povești, prietenie, solidaritate, empatie. Noi suntem familia Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru. Luptăm pentru Viață!", a transmis deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu, cel care se află alături de tinerii și copii cu probleme.


Emanuel Ungureanu a povestit pe pagina personală de Facebook și modul în care și-a sărbătorit ziua de naștere unul dintre tinerii care s-au deplasat în Sicillia



"Dan și-a sărbătorit 4 ore din ziua lui de naștere,în centrul de hemodializă Mucaria din Sicilia, conectat la un aparat de care este dependent, într-o sală cu alți 32 de prieteni de care este legat nu doar prin boala cronică de care suferă.Azi este fericit, va fi și mâine, a învățat să trăiască clipa. Și eu am învățat asta de la el și îi mulțumesc. Te iubim, Dan. La mulți ani!", a scris Ungureanu.

abonare newsletter