Actualitate

„Dai carte, ai parte de zâmbete”, o campanie inedită organizată de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj

Joi, începând cu ora 18:00 la Iulius Mall va avea loc un eveniment inedite care are ca scop donarea de cărți pentru spitalele clujene.

„Dai carte, ai parte de zâmbete” este un proiect realizat de Asociația Femeilor de Afaceri și Cărturești prin care se donează cărți pentru mini-bibliotecile AFA din spitalele clujene.

„E un proiect de suflet care aducă foarte multă bucurie copiilor internați în spitale și aparținătorilor lor. Timpul trece mai ușor cu o carte, iar noi ne-am gândit să strângem cât mai multe cărți”, au transmis organizatorii.


Cu această ocazie se va organiza un flashmob care se va numi „Lanțul mini-bibliotecilor AFA spre Cărturești. Astfel se va organiza un lanț uman de la intrarea în Iulius Mall ce va continua până în incinta Cărturești.

„Odată ce lanțul s-a format, vom da din mână în mână câte o carte până când toate vor ajunge în urna special amenajată pentru donații din incinta Cărturești”, au explicat organizatorii.


Campania publică are rolul de a dărui zâmbete prin intermediul cărților, iar clujenii sunt așteptați cu mic și cu mare să doneze cărți pentru a colora zilele celor care sunt nevoiți să le petreacă în spitale.

abonare newsletter