Actualitate

Unde merg clujenii în vacanța de primăvară?

Anul acesta, Paștele și Ziua Muncii vin una după alta, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de mai mult timp liber. Mulți clujeni deja și-au programat vacanța.

Mulți clujeni aleg să își petreacă aceste zile peste granițele țării, bucurându-se de vremea bună. Clujenii doresc vacanțe fără stres, așa că, de cele mai multe ori, preferă să aleagă destinații care funcționează pe principiul all-inclusive. Mâncare și băutură la discreție, la prețuri cât mai mici.

Cu toate că sunt persoane care ies din țară pentru a vizita, mulți clujeni preferă comoditatea unui all-inclusive, iar Turcia și Egipt sunt cele mai căutate destinații.


„Sunt câțiva care preferă destinații mai exotice, precum Maldive, Thailanda, Caraibe, însă sunt puțini”, spune Amalia Boboc, agent de turism.

City break-urile sunt căutate

Printre clujeni sunt însă și persoane care doresc să aibă parte de cât mai multă activitate în concediu și să viziteze cât mai multe obiective. În acest sens sunt preferate citi break-urile, excursii scurte, de doar câteva zile.


„Există și clujeni care vor să meargă în city break-uri. Cea mai căutată destinație este Roma, după care urmează Londra, Barcelona, chiar și Paris”, a adăugat Amalia Boboc.

Desigur, sunt și tineri care aleg litoralul românesc, pentru câteva zile de distracția, iar Mamaia este destinația preferată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter