Actualitate

Locuitorii din Gădălin, atac la Tișe. “Consiliul Județean răspunde la sesizări cu copy-paste”

De trei ani, de când a revenit în funcția de președinte de Consiliu Județean, Alin Tișe se laudă zilnic cu câte un tronson de drum județean unde au fost finalizate lucrări de asfaltare. Doar că realitatea din teren bate recordurile de asfaltări cu care se laudă Tișe în comunicate.

Ultimul exemplu: drumul din satul Gădălin.

“Așa arată tot drumul din satul Gădălin. An de an, cei de la Consiliul Județean răspund la sesizări cu un copy paste la un text că acest drum este prins în ceva program european și că urmează să se facă și că până atunci se va interveni cu reparații de întreținere, atât doar că acest drum, de la an la an, arată tot mai rău”, transmite un cititor Monitorul de Cluj.


La doi ani de mandat, Alin Tișe, a făcut public bilanțul lucrărilor finalizate prin turnarea de covor asfaltic ce au fost realizate pe drumurile județene în cursul ultimilor doi ani.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean, “în perioada iunie 2016 – iunie 2018, s-au asfaltat 78 de drumuri județene, care însumează circa 286 de km si au o valoare aproximativă de 72 de milioane de lei”.


“Pentru a reuși să intervină pe acest număr fără precedent de sectoare, Consiliul Județean Cluj a apelat atât la resursele proprii, respectiv bugetul județului, cât și la creditul de 50.000.000 de euro contractat în acest sens, dar și la fondurile europene. Consiliul Județean Cluj este printre puținele județe din țară care investește masiv în modernizarea infrastructurii, atât din bugetul propriu cât și prin atragerea de fonduri europene. Anul trecut, Consiliul Județean Cluj a reușit să atragă finanțări în valoare totală de circa 842.000.000 lei (183.000.000 euro), din care aproape 75% au reprezentat fonduri europene nerambursabile. Cu acești bani s-au asfaltat peste 150 km de noi drumuri județene și s-au realizat lucrări de întreținere pe alți 400 km”, transmitea Tișe.

În 2017, Tișe spune că pe drumul județean 161, incluzând și sectorul Gădălin, lucrările de reabilitare s-au încheiat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter