Actualitate

Angajații Aeroportului Cluj ies în stradă. Vor picheta sediul Consiliului Județean. “Tișe ne-a adus grave prejudicii”

Peste 200 de angajați de la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca vor protesta în fața Consiliului Județean nemulțumiți de faptul că Alin Tișe “promovează în mod abuziv proiecte de hotărâri în desconsiderarea legii”.

Având în vedere situația conflictuală întreținută de către Consiliul Județean prin președintele Alin Tișe cu Aeroportul Interațional Cluj în ceea ce privește activitatea și dezvoltarea acestuia, precum și promovarea în mod abuziv și continuu de proiecte de hotărâri în desconsiderarea totală a legii, dar și gestionarea contrară interesului public a parcării auto din cadrul aeroportului, sindicaliștii au solicitat Primăriei Cluj-Napoca aprobarea organizării de manifestații publice.

“Considerăm că noi toți, angajați ai Aeroportului Cluj, care am contribuit și contribuim zilnic la dezvoltarea și bunul mers al activității acestuia, trebuie să luptăm să ne apărăm locul de muncă, dar și bunurile comunității, între care aeroportul este pe primul loc. Mai mult, acțiunile întreprinse de Alin Tișe în ultimii doi ani au decredibilizat activitatea noastră recunoscută pe plan național și internațional, atrăgând grave prejudicii de imagine și prin urmare demersul nostru este unul firesc”, susține Gabriel Ene, președintele Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.


Angajații aeroportului ar urma să iasă în stradă în zilele de 20 și 21 martie, între orele 15.15-16.15, în fața Consiliului Județean.

“Scopul manifestării publice îl constituie manifestarea protestului față de modul în care autoritatea tutelară promovează schimbări de administrare și de management, precum și gestionarea parcării auto din incinta aeroportului. Deplasarea participanților se va face individual dinspre aeroport spre sediul Consiliului Județean, iar la terminarea adunării deplasarea se va face individual dinspre sediul Consiliului Județean spre domiciliul fiecăruia dintre participanți. Vă asigurăm că adunarea se va desfășura în mod pașnic și civilizat. Precizăm că pe timpul desfășurării adunării vom fi deschiși dialogului și dacă cei din conducerea CJ Cluj vor dori, o delegație formată din 3-5 persoane va reprezenta organizația la discuții”, se arată în adresa trimisă Primăriei.


La această adunare vor participa circa 200-250 de persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter