Actualitate

Cine a plătit deplasarea angajaților Primăriei?

Mai mulți angajați ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc, au făcut deplasarea în Cehia pentru a susține echipa de tenis feminin a României. De unde au provenit însă banii pentru minivacanța prilejuită de confruntarea din Fed Cup?

După ce în presa locală au apărut informații conform cărora „escapada” lui Boc&Co. a fost plătită din buzunarul clujenilor, Primăria reacționează cu un comunicat de presă care infirmă aceste zvonuri. Toate costurile au fost suportate de personalul care a încurajat de pe margine echipa României, învingătoare în disputa aprigă cu deținătoarea titlului Fed Cup, scor 3-2.

„În urma apariției unor afirmații nefondate și pentru corecta informare a opiniei publice, Primăria Cluj-Napoca face următoarele precizări: Costurile de deplasare ale participanților din cadrul Primăriei Cluj-Napoca la meciul de tenis Cehia -România, eveniment care s-a desfășurat la Ostrava, au fost suportate de către aceștia personal (autocar, cazare, masă etc.)”, se arată în comunicatul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.


Citește și Emil Boc, lider de galerie, Toba lui Boc, o mișcare de PR reușită, Emil Boc, fan Universitatea Cluj, „Titlul e la Cluj, nu-l duceți în altă parte!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter