Actualitate

Uniforma de poliție, costum de petrecere pentru niște fete din Huedin

O tânără de 20 de ani din Huedin și-a invitat două prietene la ea acasă pentru distracție. Două dintre ele au îmbrăcat uniforma de poliție a iubitului gazdei, s-au pozat și au distribuit fotografiile pe rețelele de socializare.

Încă o dovadă că pentru unii polițiști din Huedin uniforma de serviciu este doar un accesoriu care le aduce salariu, mai nou mărit cu 25%. Vina aparține în mare parte polițiștilor, care nu au grijă de uniforme. Pe de-o parte agenții nu își atenționează rudele, prietenii sau iubitele că uniforma nu se îmbracă de către oricine. Pe de altă parte chiar agenții dau uniformele unor rude, prieteni sau cunoscuți pentru amuzament. Desigur, în cam toate situațiile imaginile ajung pe rețelele de socializare. Și uite așa, în timp ce unii respectă uniforma de poliție, alții o îmbracă și dau petrecere în pijamale. Este și ultimul caz al iubitei polițistului Alexandru Ivănescu. Andreea Florea a scos „pijamalele” iubitului, pardon uniforma, și a dat o petrecere în toată regula cu prietenele ei. Sigur, au făcut și poze, care ulterior au ajuns în spațiul public, relatează InfoHuedin.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări în vederea clarificării celor apărute. La finalul anchetei vom vedea dacă polițistul a încălcat sau nu vreo dispoziție legală cu privire la portul sau folosirea uniformei de serviciu”, a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Cluj.


 

 

Etichete: huedin
abonare newsletter