Actualitate

Grav accident produs pe centura ocolitoare a Clujului. Un bărbat a murit după ce nu a adaptat viteza la condițiile de drum

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri seara, pe șoseaua ocolitoare a Clujului, în zona localității Pata, după ce un bărbat nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

Două mașini au fost avariante iar un bărbat a murit în urma unui grav accident produs în zona localității Pata din județul Cluj.

Un echipaj de descarcerare, dar și o ambulață și poliția, a fost solicitat să intervină în urma unui accident după ce o mașină s-a răsturnat în șanț. Din păcate, șoferul a decedat pe loc.


Potrivit IPJ Cluj, la data de 19 decembrie 2018, în jurul orei 23:40, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și avarierea a două autovehicule. Conform primelor verificări, un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Est, dinspre Vâlcele înspre Apahida, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul autovehicului, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în taluzul de pământ aferent sensului de mers ascendent (spre localitatea Apahida), după care autoturismul a rămas în șanț orientat cu fața spre axul drumului. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 45 de ani.

abonare newsletter