Actualitate

VESTE BUNĂ. Mâine se deschid încă 13 kilometri de autostradă între Câmpia Turzii și Tg. Mureș

Oficialii din cadrul Companiei de Drumuri au făcut, marți, recepția celor 10,10 kilometri de autostradă între Ungheni și Ogra, urmând ca miercuri să inspecteze și cei 3,6 kilometri între Ogra și Iernut.

“Astăzi, 11 decembrie, reprezentanții CNAIR au efectuat, în vederea recepției, o inspecție a lucrărilor sectorului de autostradă Ungheni – Ogra. Având în vedere faptul că lucrările efectuate corespund din punc de vedere tehnic și calitativ, reprezentanții CNAIR au făcut recepția acestui sector. De asemenea, mâine, 12 decembrie, reprezentanții CNAIR vor inspecta și lucrările de pe sectorul Ogra – Iernut. În cazul în care și aceste lucrări corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, vor fi recepționate”, transmite Compania de Drumuri.

Lotul de autostradă Ungheni – Ogra are o lungime de 10,105 km și o valoare a contractului de 251,349,460.28 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL - SC Straco Grup SRL.


Lotul Ogra – Iernut are lungimea de 3,6 km și a fost construit de către nemţii de la Geiger.

“Se pare că Poliția Rutieră și autoritățile implicate sunt de acord cu soluția giratoriului temporar executat fix în capătul autostrăzii, pe aliniament, la câțiva pași de trecerea (cu barieră) la nivel cu calea ferată. Solicităm tuturor șoferilor să circule cu prudență și să respecte limitele de viteză impuse. Cerem responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să se îngrijească de întreținerea semnalizării și de aderența corespunzătoare a asfaltului (deszăpezire, materiale antiderapante), astfel încât riscul de accidente (generat de cozile de vehicule care așteaptă la barieră) să fie menținut la un nivel cât mai scăzut”, transmite Asociația Pro Infrastructură.

Ultimele Stiri
abonare newsletter