Actualitate

Percheziții la Huedin la persoane suspecte de trafic de autoturisme. Poliţiştii au recuperate 6 mașini în valoare de 150.000 de euro

Poliţiştii clujeni au efectuat, joi, percheziţii la cinci persoane din Huedin, ocazie cu care au recuperat şase autoturisme cu o valoare de piaţă de circa 150.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliile a cinci persoane bănuite a fi implicate în comiterea infracţiunilor de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis în dauna mai multor persoane din mai multe judeţe din ţară.

"În fapt, aceştia ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb cu altele, unor terţe persoane. De asemenea, cele 5 persoane ar fi sustras mai multe autoturisme despre care au luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme atât în judeţul Cluj cât şi în alte judeţe din ţară. Pe parcursul cercetărilor efectuate poliţiştii au reuşit recuperarea a şase autoturisme cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro", se arată în comunicat.


Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Etichete: huedin perchezitie
abonare newsletter