Actualitate

Sfinţirea demisolului bisericii din Corneşti

<p />Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Clujului, a binecuvântat miercuri, 24 august, demisolul bisericii noi din Corneşti, Protopopiatul Huedin.

Construcţia locaşului a demarat în luna septembrie a anului trecut, din necesitatea ridicării unei biserici în centrul satului. Prin purtarea de grijă a preotului paroh Dănuţ Pintea, dar şi prin contribuţia credincioşilor, s-a reuşit până acum finalizarea lucrărilor la demisol, pentru a se putea sluji aici sfintele slujbe.

În cuvântul adresat la finalul slujbei, Părintele Mitropolit Andrei a arătat importanţa unui locaş de cult: „Biserica e o şcoală cu sfinţi, e un loc în care Dumnezeu aşteaptă să ne sfinţim viaţa, El oferindu-ne tot ceea ce este necesar. Urmează ca şi noi, din partea noastră, să punem umărul, să adăugăm la credinţă fapta bună, la fapta bună cunoştinţa, la cunoştinţă  înfrânarea, la înfrânare răbdarea, la răbdare evlavia, că dacă acestea sporesc în noi vom ajunge la cunoaşterea Domnului nostru Iisus Hristos, aşa că nu se poate să nu te bucuri când se ridică o biserică”.

abonare newsletter