Actualitate

Care au fost cauzele accidentului grav de pe Moților de marți?

La data de 21 august, în jurul orei 16:00, pe Calea Moților, din Cluj-Napoca, a avut loc un accident de circulație soldat rănirea a cinci persoane.

Sursă: Info Trafic Cluj Sursă: Info Trafic Cluj

Conform primelor verificări efectuate, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Țaga, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Moților din Cluj-Napoca, spre cartierul Mănăștur, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii I de circulație și a pătruns pe banda a II-a, determinându-l pe șoferul care circula pe aceeași direcție, pe cea de-a doua bandă de circulație, să efectueze o manevră de evitare. Astfel, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Rimetea, județul Alba, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un troleibuz, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă și acroșând și autoturismul condus de tânărul de 25 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 32 de ani. De asemenea, o femeie, în vârstă de 23 de ani, pasageră în același autovehicul și trei călători din troleibuz au fost răniți ușor.


Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circustanțelor exacte în care s-a produs accidentul.

Etichete: politia
abonare newsletter