monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Portretul robot al autorului tentativei de jaf de la CEC Bank

O tentativă de jefuire a unei bănci a avut loc joi la Cluj-Napoca. Poliţiştii îl caută acum pe autorul incidentului şi cer ajutorul clujenilor.

Oamenii legii au realizat un portret robot al acestuia.

Semnalmente:

- 1,70-1,75 m
- 25-30 ani

- tenul pielii deschis
- forma feţei triunghiulară
- sprâncene de culoare închisă

Vă reamintim, un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi a cerut bani, după care a fugit.

De data aceasta, un hoț a intrat într-o sucursală CEC Bank din cartierul Mărăști, dar nu a reușit să fure nimic.

“În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”,  au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.