monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Îl recunoașteți? El este AUTORUL JAFULUI ARMAT de la Banca Transilvania.

portret robot jaf banca transilvania

Poliția a făcut portretul robot al autorului jafului armat de la Banca Transilvania. Dacă îl recunoașteți, sunați la 112.

Potrivit Poliţiei Cluj, o persoană care avea faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit.

Incidentul a avut loc pe strada Giordano Bruno din cartierul Dâmbu Rotund. Un bărbat înarmat cu un cuțit și cu fața acoperită a amenințat casiera și a reușit să sustragă peste 20.000 de lei, după care a fugit.

Banca Transilvania a anunţat, luni, că banii sustraşi în urma unui jaf la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi.

Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania transmis, luni, se acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile de investigare.

„La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată în comunicat.

Detalii despre jaf aici.