Actualitate

Îl protejează Poliția Cluj pe șoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Muncii?

Doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au murit sâmbătă în urma unui accident care a avut loc pe Bulevardul Muncii. Potrivit polițiștilor, un conducător auto, în vârstă de 23 de ani, care circula cu un autoturism Ford dinspre Cluj-Napoca spre Apahida a efectuat o depășire neregulamentară și a trecut peste linia continuă.

Din motive necunoscute, Poliția Cluj l-a protejat cât a putut pe autorul accidentului, scrie ziardeapahida.ro.

Cel care a provocat accidentul s-ar numi Aras Dogukan, are 23 de ani și locuiește în Cluj Napoca. Încă nu este clar motivul pentru care Poliția Cluj a ținut sub cheie identitatea acestei persoane.


Aras Dogukan apare că este un tânăr care se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Pe site-ul OLX, un anume Aras Dogukan figurează că în cursul lunii martie a scos la vânzare un autoturism marca Ford, similar cu cel condus de el în momentul producerii accidentului.

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Decizia polițiștilor de a-l cerceta pe acesta în stare de libertate se datorează faptului, potrivit conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, că tânărul nu avea antecedente penale.

În timpul audierilor, tânărul a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea a continuat să se deplaseze, fiind prins în localitatea Răscruci.


Ce spune IPJ Cluj?

“Datele cu privire la accidentul rutier au fost făcute publice cu celeritate, imediat după producerea acestuia. De asemenea, datele cu privire la toate persoanele implicate au fost făcute publice în limitele legii, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal.​ Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal care-l vizează pe şoferul la care se face referire în articol. Situaţia a fost prezentată în spaţiul public cu respectarea normelor în vigoare, la fel cum se procedează de fiecare dată când se produce un astfel de eveniment”, transmite IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Cine sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de pe Bulevardul Muncii. Ultima fotografie cu ei în viață - FOTO


CITEȘTE ȘI

Accident MORTAL pe Bulevardul Muncii. Doi tineri au murit din cauza unui șofer teribilist care a depășit neregulamentar - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter