Actualitate

Accident MORTAL pe Bulevardul Muncii. Doi tineri au murit din cauza unui șofer teribilist care a depășit neregulamentar - VIDEO

Cel puțin două persoane au murit și alte trei au fost rănite într-un accident de circulație care a avut loc sâmbătă pe Bulevardul Muncii. Totul din cauza unui șofer care s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, apoi și-a văzut de drum fără să-l intereseze de soarta răniților.

Potrivit polițiștilor, un conducător auto, în vârstă de 23 de ani, care se circula cu un autoturism Ford, dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, a încercat să efectueze o depășire neregulamentară și a trecut peste linia continuă.

Din partea opusă circula regulamentar un autoturism Dacia Logan, al cărui șofer a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans și s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil, iar mai apoi a părăsit carosabilul, oprindu-se la câțiva zeci de metri pe câmp.


“Un conducător auto în vârstă de 23 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, a încercat să efectueze o depășire neregulamentară și a trecut peste marcajul continuu. Din partea opusă venea regulamentar un alt autoturism, al cărui șofer a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans și s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil. În Dacia Logan se aflau 5 persoane, șoferul și 4 pasageri. În urma accidentului, unul dintre pasageri în vârstă de 22 de ani a decedat. Șoferul a fost grav rănit și se afla în comă, iar alte 3 persoane au fost rănite. Șoferul care a provocat incidentul și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Morar a mai precizat că martorii care au văzut ce s-a întâmplat au dat dovadă de spirit civic, au sunat la 112 și au mers în urmărirea șoferului care a produs accidentul. Cu ajutorul acestora, șoferul a fost identificat și prins de un echipaj de poliție în localitatea Răscruci.


Bărbatul a fost dus de către polițiști la fața locului accidentului, apoi a fost dus la unitatea medicală pentru recoltare de probe biologice.

Traficul pe centura ocolitoare Vâlcele - Apahida a fost blocat zeci de minute.


Pasagerul care a decedat pe loc în urma accidentului este Octavian Rus, un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca. Șoferul care a ajuns în comă la spital, Rareș Sabău, a decedat și el ulterior. Avea și el 32 de ani.

Celelalte trei victime sunt în stare gravă, fiind internate în spital. Unul dintre răniți a suferit leziuni la coloana vertebrală și la cap, iar celelalte două victime au suferit multiple leziuni, medicii derulând investigații amănunțite.


Șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit polițiștilor, acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter