Actualitate

Poliția Municipiului Dej, în DOLIU! Fostul șef al Biroului Rutier a MURIT

Comisarul șef în rezervă Florin Moldovan a murit, iar colegii săi din poliţie deplâng moartea celui care a fost şeful Biroului Rutier din Dej.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

Avea doar 54 de ani și a murit pe un pat de spital, după ce a fost depistat cu o tumoră la nivel cerebral. S-a prezentat la spital, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce s-a simțit rău. Au urmat o serie de investigații care au relevat faptul că pe creierul fostului polițist crescuse o tumoră uriașă, care îi punea viața în pericol și care, din păcate, nu era operabilă. În scurt timp și-a pierdut cunoștința și a zăcut până azi-noapte pe un pat de spital, unde și-a dat ultima suflare, în pofida celor care încă mai sperau într-un miracol, scrie dej24.ro.

Familia, colegii, prietenii sunt înmărmuriți de durere și așteată cu întristare să-l conducă pe ultimul drum, pe cel care a fost comisar șef (R) Florin Iosif Moldovan.


Comisar șef (R) Florin Moldovan a fost polițist timp de 34 de ani, iar o parte din ei a fost șeful Biroului Rutier Dej. În anul 2016 a decis să pună uniforma în cui și s-a pensionat, dar a continuat să predea ca și conferențiar universitar la Facultatea de Științe Juridice din Arad.

Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. În perioada 1978 – 1982 a urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. În 1984 a absolvit Școala Militară de la Câmpina, iar în 2001 a obținut diploma de licență la Universitatea Tibiscus (Facultatea de Drept) din Timișoara. Tot în 2001 a obținut un certificat de absolvire curs postuniversitar în domeniul Drept Penal la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj-Napoca. În anul 2007 a obținut Diploma de Doctor în Istorie, specializarea Istoria Statului și Dreptului Românesc, iar doi ani mai târziu, Diploma de absolvire master – știinte europene. În 2010 a devenit membru al Asociației Criminaliștilor din România, iar în 2013 al Institutului European de Drept din Viena și al Asociației Române de Știinte Penale, scrie dejeanul.ro.


În perioada 2008 – 2014 a fost lector universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și începând cu 2014, conferențiar universitar. În 1 iunie 2016 a devenit prodecan al Universității de Vest „Vasile Goldiș” și a participat la Universitatea din Padova unde a prezentat seminarul „Juratorii în istoria altor popoare”.

Pasionat de mașini de epocă, cms. șef Florin Moldovan a fost printre cei care au pus bazele Clubului Katifer de la Dej, organizând de mai multe ori „întâlnirea anuala a posesorilor de broscuțe”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter