Actualitate

Consiliul Judeţean se laudă că a curăţat zăpada de pe carosabil. Sunteţi mulţumiţi de modul în care autorităţile au deszăpezit drumurile?

Consiliul Judeţean susţine că pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se "în condiţii specifice de iarnă". Realitatea îi contrazice flagrant, iar nemulțumirile șoferilor au făcut înconjurul rețelelor sociale.

“Din cauza precipitaţiilor masive sub formă de ninsoare căzute în ultimele 24 de ore, dar şi a temperaturilor negative, de până la -11 grade Celsius, unele drumuri judeţene au fost acoperite de un strat consistent de zăpadă sau au fost afectate de fenomenul de polei”, transmite Consiliul Judeţean Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, în cursul zilei de luni, 26 februarie, s-ar fi intervenit pe 38 de drumuri din zona Huedin – Gilău respectiv, zona Gherla – Dej.


“A fost folosită o cantitate de 222 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza acestor drumuri se acţionează şi la această oră. Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit cu 12 utilaje, fiind folosită o cantitate de 374 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului”, se arată în documentul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter