Actualitate

UPDATE Un taxi a intrat într-un parapet pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca

Un taximetrist a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un parapet pe strada Aurel Vlaicu. Pasagerul din spate a fost rănit grav.

Sursă foto: Facebook Sursă foto: Facebook

Joi seară, în jurul orei 21.00, un taximetrist a pierdut controlului volanului și s-a izbit de un parapet. Martorii spun că șoferul nu avea viteză și încă nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului. În spate se afla un pasager care a fost rănit grav și a fost dus de urgență la spital. Un prieten al pasagerului rănit a scris câteva cuvinte pe o rețea de socializare.

Pasagerul din spate e un prieten și e internat la neurochirurgie, urmează să fie operat mâine, are cervixul afectat”, a scris bărbatul.


Membrii echipajului de descarcerare s-au chinuit minute în șir să scoată persoana rănită din autoturism.

"La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea unui autovehicul și rănirea unei persoane.


Conform primelor verificări, un bărbat, de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzilor de circulaţie, intrând în coliziune cu parapetul din beton care desparte sensurile de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, de 35 de ani, din Săcele, judeţul Braşov, pasager în autovehicul.


În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", au transmis reprezentanții IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter